Trichinosis készülék

TRICHINOSIS -- TRICHINELLA SPIRALIS -- STRUCTURE -- LIFE CYCLE -- SYMPTOMS -- BY PHANINDRA GUPTA

Orvosi Hetilap, Oldal Klug Nándor tnr. Mihájlovics Miklós : Új adat a harántcsíkolt izomrostok szerkezetéhez Antal János: Kísérleti adatok az acut phosphormérge­zés kezeléséhez.

Szana Sándor: Kísérleti vizsgálatok a gátló idegek kifáradhatlanságáról Korányi Sándor: Agybetegségek egy új tünetcsoportja 5.

trichinosis készülék antihelmintikus gyógyszerek az emberek nevére

Tauszk Trichinosis készülék és Vas Bernát: Trichinosis készülék a szív trichinosis készülék Tauszk Ferencz és Vas Bernát: Kísérleti adatok egyes újabb antipyreticumoknak a szívre gyakorolt hatásá­hoz Ihrig Lajos: Trauma után fellépett férfi hysteria8. Keresztszeghy Gyula: A tüdölobról kortörténet alapján Székely Ádám : A Weil-féle betegség egy halállal végző­dött esete Lumniczer Sándor: A Koch-féle §zer hatása körül eddig gyűjtött tapasztalataim Lumniczer József: Adatok a szív és szívburoksértés tiinettanához Bäcker József: A szülés passiv tényezői, Doktor Sándor: A hószámról Schultz Henrik: A ruptura uteri kóroktanához és therapiájához Issekutz László: A hályogoperatiók körül szerzett tapasztalatok —ig Issekutz László : Szemben cysticercus Neupauer Gusztáv: Koch-féle oltásokról szembajoknál Sz 23 Kocsis Elemér : Kimutatás a budapesti egyetemi szem­kórhoz Grósz Emil: A glaucoma gyógykezeléséről Lippay Sándor: A szemsérülésnek egy érdekes esete Sz.

Fodor József: Készülék bacterium-coloniák átoltására K. Czékus Miklós: Újabb szerkezetű Breyer-féle vízszűrő K.

bél paraziták embereken tünetek

Feldbaum Henrik: Egészségügyi mozgalmak Ausztriá­ban Sándor törvényszéki orvostani inté­zete. Szigeti Henrik: Törvényszéki orvosi casuistika Schaffer Károly: A hysteriások villamos viszonyairól 78, 92, Sarbó Arthur: A hysteriás lázról Sarbó Arthur: Kimutatás az egyetemi elme- és ideg­kórtani ambulantiáról Sarbó Arthur: Hysteriás hüdésekröl Marschalkó Tamás: Vizsgálatok a syphilis-bacillusról, Budapesti Pasteur- intézet.

pinworm szappan otthon orvosolni a vastagbél méregtelenítő

Hőgyes Endre: Trichinosis készülék antirabikus védőoltások gyakorlati eredményéről az Klug tnr. Olsavszky Viktor: Az izommunka befolyása a phosphor­sav-kiválasztásra kutyánál.

trichinosis készülék kerek és pinworms kezelés felnőtteknél

Genersich Antal: Gyógyult trichinosis esete Genersich Antal: Adatok a trichinosis kóroktanáhozKolozsvári egyetem seb klinikája. Brandt tnr. Höncz Kálmán: Az ostitis mastoideáról

természetes gyógymód a férgek ellen

Fontos információk