Parazitaellenes testtisztítás, Hatékony testtisztítás a paraziták otthonról: módszerek, receptek, ellenjavallatok

parazitaellenes testtisztítás

Teljes Test Tisztító parazitaellenes testtisztítás - Támogatja az immunrendszer egészséges működését Teljes Test Tisztító csomag A maga nemében egyedülálló, minden részletre kiterjedő komplex tisztító, méregtelenítő csomag parazitaellenes testtisztítás, melyet úgy terveztek, hogy természetes segítséget nyújtson a szervezet számára a toxinoktól, kórokozóktól, parazitáktól, káros gombáktól és egyéb fertőző anyagoktól való megszabadulásában, melyek megbújnak a szervezetben, gyengítik, s idővel megbetegítik azt.

hogyan lehet felépülni a parazitákból

A kúra ideje alatt javasolt az állati fehérjében szegény étrend, a napi bő folyadék liter tisztított víz és Ponay tea bevitele, valamint lehetőség szerint a csökkentett dohányzás, kávé és alkoholfogyasztás. A cukor és a mesterséges édesítőszerek fogyasztása is kerülendő.

Kivételt képez a parazita-ellenes szer, amely csak a béltisztítóval együtt alkalmazható! LYM-1 — Nyirokrendszer-aktiváló: A nyirokrendszer az érrendszerhez hasonlóan szervezetünk minden részében fellelhető, a legfontosabb védelmi rendszerünk. Feladata, hogy parazitaellenes testtisztítás a méreganyagok érhálózatba jutását, és ezáltal a szervezet sejtjeihez, szöveteihez való kerülését. A nyirokcsomók felfogják és kiszűrik a méreganyagokat. A készítmény szedése javasolt megelőző célzattal, vagy ha a nyirokcsomók duzzadtak, ha gyakran kapunk el fertőző betegségeket, illetve rosszindulatú folyamatok, betegségek esetén.

A kúra kezdetén átmeneti gyengeség, fáradékonyság, fejfájás léphet fel de nem jellemzőami a méregtelenítés és a gombatelepek pusztulásának következménye. A program 6 x db, kizárólag gyógynövény-tartalmú kapszulát tartalmaz. Szedésük évente egyszer-kétszer, megelőző jelleggel, vagy akut állapotban érdemes. Káros mellékhatásuk nincs, gyógyszerekkel együtt is szedhetők.

parazitaellenes testtisztítás

Daganatos betegeknek a kúra nem ajánlott. Citosztatikus kezelés után egyéni állapot függvényében adható!

Évente Nagyszámú ember hal meg a paraziták miatt!

A Bowel Cleaner és a Parasite Cleanse kapszulát egyéni érzékenység és státusz függvényében szükséges beállítani. A Total Body Cleanse, T.

féreg elleni gyógyszerek listája

Várandósok és szoptatós anyukák, a Total Body Cleanse T. Gyermekeknek 12 éves kor alatt nem javallott.

A dirofilariasis immitis az egyik helminthiasis

Fontos információk