Akkumulátor féreg

akkumulátor féreg

akkumulátor féreg fereg patkany

Támogass te is! A szakértők már most az utóbbi évek legsúlyosabb járványáról beszélnek, holott a akkumulátor féreg a terjedésen felül még nem okoz semmilyen kárt.

A lehetőség viszont megvan benne, hogy a megfertőzött gépeket egy távolról irányított zombihálózattá alakítsa át, tulajdonképpen bármelyik pillanatban.

legjobb parazita tabletták

A legaggasztóbb, hogy a féreg akkumulátor féreg ellenére ijesztő ütemben terjed akkumulátor féreg, hogy már tavaly októberben azonosították, a Microsoft hivatalos biztonsági szoftvere is régóta képes semlegesíteni, és a terjedéséhez egy olyan biztonsági rést használ ki, amire közel négy hónapja van javítócsomag. Érdekes módon a felfedezése után nagyjából egy hónapon keresztül nem volt számottevő a terjedése, aztán első napjaiban robbantott, és gyakorlatilag két hét alatt hozta össze a kilencmillió fertőzést.

AKSIT CSERÉLTÜNK egy TESLÁBAN!

Miután az biztonságtechnikai cégek víruslaborjaiban visszafejtették a féreg forráskódját, kiderült, hogy a Windows fájlmegosztó rendszerében levő hiba kihasználása mellett még akkumulátor féreg módszert bevet a terjedéshez. Ha egy fertőzött gépre bármilyen usb-s adattároló eszközt csatlakoztatnak, arra felmásolja magát, a következő gépen pedig le mint a vírusok első generációja, ami lemezeken terjedt.

Ezen felül, ha egy helyi hálózaton megfertőz egy gépet, megpróbál a hálózat többi tagjára is belépni, egyszerűen úgy, akkumulátor féreg megtippeli az adminisztrátor jelszót.

parazitakészítmények a gyermek testében

Ehhez egy adatbázist használ, plusz véletlenszerűen is próbálkozik. Ezzel a két plusz módszerrel olyan rendszerekre is eljut a féreg, amik egyébként védettek lennének. Ilyen például a Windows 7, ahol akkumulátor féreg féreg publikus bétában már bezárták az ominózus biztonsági rést.

Downadup-fertőzésre utaló gyanús jel lehet, ha a rendszerünk nem hajlandó a Windows automatikus frissítéseit letölteni ezt a funkciót kikapcsolja a féregnem jönnek be az antivírus cégek honlapjai ezeket blokkolja a vírus, hogy tovább maradjon rejtve.

akkumulátor féreg bravecto szivféreg ellen

Fontos információk