Parazita mustar, Életünk és vérünk a parazitáké?

Google Kitaplar

parazita kezelés kiütés

Tekintse meg képgalériáinkat! A készítményt napraforgóban és repcében a vetés előtt kell a talaj felszínére kipermetezni és parazita mustar a talajba dolgozni.

A készítmény kijuttatható preemergensen is, viszont akkor bemosó csapadék szükséges a hatás kifejtéséhez. Mivel a Coniothyrium gomba a fehérpenész kitartó képleteivel szklerócium táplálkozik.

parazita mustar

Nagy fehérpenészes járvány után az áttelelő szkleróciumok gyérítésében is rendkívül hatékony. A készítményt a palánták kiültetése előtt 7—10 nappal kell a talaj felszínére kipermetezni, majd8—10 cm mélyen a talajba dolgozni.

parazita mustar

Kedvező hatásának kifejtéséhez azonban az alkalmazást követő 10 napon keresztül a talajnak földnedves állapotban kell lennie.

Kültéri dísznövények esetében a szert a hajtatott kultúrákhoz hasonlóan, 4 nappal kell a parazita mustar kiültetése, illetve a magok elvetése előtt a talajra permetezni. Ezt követően a készítmény talajba dolgozása 10—20 cm mélyen ajánlott.

parazita mustar az ostorférgek invazív stádiuma az emberek számára

Házi kerti felhasználás esetén 10 l vízhez 12—40 g készítményt kell adni. A kijuttatáshoz parazita mustar ideális fúvókaméret: TJ6.

kerek féreg szín széles spektrumú féregtabletta emberek számára

Az egyedi szűrők mérete 30 Mash értékű vagy annál kisebb legyen. A készítményt lehetőleg mélyhűtve vagy hűtve tároljuk!

immunválasz a parazitáknak ppt

Fontos információk