Méregtelenítő gyümölcslevek

Ezek a bevált zöldség,- és gyümölcslevek diétához, léböjthöz - Napidoktor

Dátum: Több pozitívuma is van a méregtelenítő kúrának, ugyanis amellett, hogy megtisztít, a fogyás beindulását is elősegíti, ha valakinek esetleg az a célja.

Még méregtelenítő gyümölcslevek rátérünk, hogy pontosan hogyan érdemes belefogni ebbe a kúrába, fontos alappillére az egésznek a fokozatosság. Nem szabad hirtelen belekezdeni sem és abbahagyni sem. Ez egyébként, az élet szinte minden területére érvényes.

méregtelenítő gyümölcslevek

Ez a tisztítókúra szinte megegyezik a léböjt-kúrával, aminek az a lényege, hogy a böjt alatt nem veszünk magunkhoz szilárd táplálékot, csak folyadékot, de abból viszont napi 2, litert legalább.

Mégpedig gyümölcslé, zöldséglé, ásványvíz, tea vagy levesek formájában.

petesejt parazita teszt milyen gyógyszerek a férgek megelőzésére

Ennek a kúrának a hátránya, hogy a szervezetet nagyon megterheli. Ami ennél egy kicsit kevésbé drasztikus, ám a méregtelenítés szempontjából ugyan ilyen hatékony, az az, amikor a különböző zöldség- és gyümölcslevek, teák mellett magas rosttartalmú ételeket is fogyasztunk, azokat is inkább többször, kisebb adagokban.

Méregtelenítés tavasszal - Így végezd helyesen!

Ilyen ételek a spárga, saláták, teljes kiőrlésű gabonák. A rostok megkötik a salakanyagokat, így segítik a szervezet méregtelenítését.

méregtelenítő gyümölcslevek

Nézzük tehát ennek a méregtelenítő kúrának az méregtelenítő gyümölcslevek aranyszabályát: A kúra során lehetőleg kerüljük a káros szenvedélyeket, mint például a dohányzás, alkohol és kávé. Fontos, hogy mozogjuk is, azonban vegyünk figyelembe, hogy a szervezet most kevesebb energiát kap, így az is elég, ha méregtelenítő gyümölcslevek minden nap elmegyünk egy sétára, esetleg biciklizünk egy kicsit.

Ezek a bevált zöldség,- és gyümölcslevek diétához, léböjthöz

Szintén elengedhetetlen, hogy a kúra alatt valóban betartsuk az előírt folyadékmennyiség elfogyasztását. Enélkül ugyanis hiába fogyasztottunk rostban gazdag ételeket, azok nem lesznek képesek kellőképpen megkötni a salakanyagokat. A negyedik aranyszabály: az elején is említett fokozatosság.

A hideg típusúaknak, akik többnyire fáznak, és gyengeségi tünetekkel küzdenek, nem igazán jó a lékúra, mivel számukra ezek a nyers levek gyakran nehezen emészthetőek. Számukra különösen fontos melegítő hatású fűszerekkel gazdagítani a leveket: fahéj,  szegfűszeg , fekete bors, cayenne-i bors, csípős paprika,  gyömbér. Tehát ne gurítsuk le gyorsan, hanem forgassuk körbe a szájban, hogy keveredjen el a nyállal. A savanyú gyümölcsök tisztítanak és méregtelenítő gyümölcslevek, az édes gyümölcsök táplálnak és regenerálnak. Zöldség,-és gyümölcslevek Banánlé: erősítő, roboráló, segíti az emésztést.

Ne ugorjunk fejest a diétába, inkább egy-két nap alatt fokozatosan térjünk át rá, úgy a szervezetnek is lesz ideje alkalmazkodni a megváltozott méregtelenítő gyümölcslevek, és hozzá tudja igazítani az anyagcserénket. Ugyan ez igaz a kúra végén, a mindennapi étrendre való visszaállásnál.

A legjobb méregtelenítő italok Kategória: Méregtelenítés Tavasszal a természettel együtt mi is megújulunk: élvezzük a napfényt, szabadtéri programokat tervezünk, színes ruhákba öltözünk. Sokunk azonban nem tud azonnal átállni, amikor beköszönt az méregtelenítő gyümölcslevek évszak: tavaszi fáradtság vesz rajtunk erőt, amelyen nem tudunk felülkerekedni. Ezért részben a téli, nehezebb ételekben található méreganyagok felgyülemlése, illetve vitaminhiányos táplálkozás okolható.

Szintén fokozatosan szoktassuk vissza méregtelenítő gyümölcslevek a hétköznapi étrendünkre. Az utolsó, de egyben legfontosabb szabály: a mértékletesség. Sokan ott rontják el a diétákat, hogy önhatalmúlag túlzásba viszik, mivel úgy gondolják, akkor jobb eredményeket érhetnek el.

  1. A legjobb méregtelenítő italok | Turmixvilág
  2. Hogyan lehet megmérgezni férgeket egy szomorú emberben
  3. Méregtelenítés tavasszal - Így végezd helyesen!
  4. Jó tudni: étel nélkül 2 hónapig is elélhetünk, víz nélkül csupán néhány napig!
  5. Férgek kezelése 2 7 éves gyermekek számára
  6. Hogyan lehet elpusztitani féreg tojasokat egy lakasban
  7. Kerekférgekkel való fertőzés módjai
  8. Alultápláltságot jelent.

Vegyünk figyelembe, hogy ez a diéta nem fenntartható a mindennapokban, ez egy méregtelenítő kúra. Körülbelül nap bőségesen elegendő. Ennél tovább ne tartson, mert akkor túlterheljük a szervezetünket és akár legyengülés, vagy betegség is lehet a vége. A rovat további cikkei.

Fontos információk