Féreghajto tabletta, Féregűző, féreghajtó szerek: mit kell tudni róluk? - HáziPatika

féreghajto tabletta

Nem alkalmazható a készítmény hatóanyagaival vagy bármely segédanyaggal szembeni ismert túlérzékenység esetén. Lásd 4.

férgek hőmérséklet tünetei

A galandférgek egyik gyakori fajának, a Dipylidium caninumnak bolhák a köztigazdái. A köztigazdák pl.

féreghajto tabletta mit hívnak a hosszú férgek?

Ügyelni kell az alábbiak mellőzésére, mivel növelhetik a rezisztencia kialakulásának kockázatát és végső soron a kezelés hatástalanságát eredményezhetik: -    ugyanabba a csoportba tartozó anthelmintikumok túlságosan gyakori, ismételt alkalmazása hosszabb időszakon át, -    aluldozírozás a testtömeg alulbecslése vagy a készítmény helytelen alkalmazása miatt.

Az állatok kezelését végző személyre vonatkozó különleges óvintézkedések Féreghajto tabletta lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, bemutatva a készítmény használati utasítását. A megfelelő higiéné érdekében, a tablettát közvetlenül a macskának beadó vagy azt a macska táplálékához adó személyeknek ezt követően meg kell mosniuk a kezüket.

a bőrféreg parazitálja az embereket ASD tisztítható a paraziták

Egyéb óvintézkedések Az echinococcosis veszélyes az emberre. Mivel az echinococcosis az Állategészségügyi Világszervezetnél OIE féreghajto tabletta betegség, a kezelésre és gondozásra, valamint féreghajto tabletta emberek védelmére különleges iránymutatások érvényesek, amelyeket a megfelelő illetékes hatóságtól kell beszerezni.

cikóriagyökér paraziták

A készítmény nem alkalmazható vemhesség során, azonban a szoptatás ideje alatt alkalmazható. Ez 4 testtömeg-kilogrammonként 1 tablettának felel meg.

féreghajto tabletta

Fontos információk