Feregtelenito csepp. MACSKA - MACSKAEGÉSZSÉGÜGY - termékek jó áron! - szolnokiallatotthon.hu

Féregűző, féreghajtó szerek: mit kell tudni róluk?

A készítményből 1 csepp 10 mg hatóanyagot, 1 ml mg hatóanyagot tartalmaz.

feregtelenito csepp a gyereknek nagyon sok férge van

Az anyag savas karakterű, ezért lehetőleg savas irányba toljuk el a fürösztő víz pH-ját kb 6,6hogy a hatóanyag minél tovább aktív legyen. Kezelési program: Rutin állománykezelés prevenció — mint irányelv; valamennyi egy térben tartott állatot kezelni kell, ha bármelyiknél Capillaria nematoda fertőzöttséget észlelünk.

Féregtelenítési kisokos macska gazdiknak

Valamennyi, egy akvárium térben tartott hal egyszerre kezelendő! Erős fertőzöttség, legyengült állomány esetén próbaként először csak néhány állatot kezelünk, majd rövid expoziciós idő és megfigyelés után kezeljük az összes többi halat.

receptek, hogy megszabaduljon a férgektől

Kezelési idő lejárta után a halak vizét frissre cseréljük. Camallaniasis esetén a flakon tartalmát kevés, a halak etetésére szánt szúnyoglárvára esetleg más eleségre csöpögtetjük és alaposan átitatjuk vele. Ezzel feregtelenito csepp táplálékkal etetjük a halakat.

Kapcsolódó kategóriák

A kezelés csak átmeneti javulást hoz, mert az állatok a parazita fejlődési alakjait folyamatosan felveszik táplálkozásuk közben és így újrafertőződnek. Feregtelenito csepp a terápiás dózis egyharmad-egynegyedével kell az állatokat kezelni három egymást követő alkalommal úgy, hogy a kezelés minden második feregtelenito csepp történjen.

feregtelenito csepp jótékony paraziták

Túladagolás: Ha az előírt adagot túllépjük, előfordulhat a motoros funkciók zavara, mint pl. Antidotum az atropin szulfát.

Ellenjavallatok: Máj- és veseelégtelenségben szenvedő állatot ne kezeljünk.

  1. Ascaridosis laboratóriumi diagnózis
  2. SH-Levapet csepp 10 ml féreghajtó - Vet-Plus Állatgyógyászati Patika és Eledel

Különös elővigyázat szükséges súlyos stressz állapotban levő időjárási frontok, szállításilletve rossz kondícióban lévő állatok kezelésekor.

Szerves foszforsav- észter származékokkal kezelt állatoknak a kezelés előtt vagy után 14 napon belül, ne adjuk a készítményt. Mellékhatások: Kezelés után feregtelenito csepp a motoros funkciók zavara, izomgörcs tapasztalható. A fenti tünetek többnyire minden beavatkozás nélkül, önmaguktól is megszűnnek.

Megváltó féregtelenítő szer macskáknak

Feregtelenito csepp Száraz helyen, szobahőmérsékleten °C tartandó. Figyelmeztetések: Mebendazol, Pirantel, Phenothiazin, Procain és szerves foszfor tartalmú szerekkel nem adható. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Fontos információk