Feregnyulvany eltavolitasa

A vakbél eltávolítása összefüggésben van a Parkinson-kór kockázatával

Megjelenés: A szakemberek már régóta feltételezték a gasztrointesztinális rendszer és a Parkinson-kór közötti kapcsolat létezését, többek között különböző emésztőrendszeri panaszok megjelenése alapján, amelyek nagyon gyakran a Parkinsonos tünetek és a Parkinson-kór diagnosztizálása előtt jelentkeztek.

feregnyulvany eltavolitasa Giardiasis vitaminok

A kutatás vezetője szerint az új kutatási eredmények nagy előrelépést jelentenek, és alátámasztják, hogy a vakbél közreműködik azokban az immunrendszeri folyamatokban, amelyek a gasztrointesztinális gyulladások hátterében állnak. A kutatók szerint a feregnyulvany eltavolitasa élő baktériumok bizonyos fajtái szintén befolyásolhatják a Parkinson-kór kialakulását.

feregnyulvany eltavolitasa kerek féreg az emberi vékonybélben

Régóta folynak kutatások azzal a céllal, hogy a bélrendszer és Parkinson-kór közötti összefüggést feltárják — ezzel kapcsolatban számos hipotézis látott napvilágot, amelyek közül a legelterjedtebb szerint feregnyulvany eltavolitasa Parkinson-kór kialakulásának hátterében álló alfa-synuclein nevű protein a gasztrointesztinális idegrostokból a vagus idegen keresztül eljut az agyba, és ott feregnyulvany eltavolitasa elváltozásokat indukál.

Kapcsolódó tartalmak.

galandféreg teszt

Fontos információk