Fereghajto ivermectin. Dr. Talabér Zsolt Galambdoktor

Ivermectin féreghajtó lónak - Vásárosnamény, Szabolcs-Szatmár-Bereg

paraziták laboratóriuma

Verseny- dísz- és postagalambok, nagytestű díszmadarak Javallatok: Verseny- dísz- fereghajto ivermectin postagalambok valamint nagytestű díszmadarak fonalférgességének illetve a testnedvekkel táplálkozó ektoparaziták okozta fertőzöttség gyógykezelésére.

Adagolás célállat fajonként: Adagolás: 1 csepp SH-ivermectin spot on ad us. Adagolás- fereghajto ivermectin alkalmazásmódok: Rácsepegtető oldat.

Archivált hirdetés

A madár nyakán vagy begy tájékán hajtsuk szét a tollakat, hogy a bőr láthatóvá váljék, majd a készítményből az előírt mennyiséget cseppentsük közvetlenül a bőrfelületre.

Felhasználási javaslat: A készítmény nem hatásos ektoparaziták petéire, fereghajto ivermectin a kezelést a peték kikelési petéire, így a kezelést a peték kikelési idejének a figyelembevételével ismételni szükséges.

Az állományok fonalféreg mentesítésére valamennyi állatot három hetenként kezelni szükséges féléven át. Ellenjavaslatok: Ne fereghajto ivermectin a készítményt fél kilogrammnál kisebb tömegű madarak fereghajto ivermectin. Nem alkalmazható a készítmény hatóanyagával, vagy a bármelyik segédanyagával, vagy bármelyik segédanyaggal vagy fereghajto ivermectin szembeni túlérzékenység esetén.

Belső paraziták ellen A galamb szervezetén belül parazitákat elsősorban a bélüregben, a légcsőben, illetve a légzsákok falán találhatunk. Mivel a galambok belső parazitái rendszertanilag távol esnek egymástól pl.

Tenyésztési szezonban és azt közvetlenül megelőzően csak a hólyag helmintikus inváziója alkalmazzuk, ha az állomány törődése nélkül hajtható végre a kezelés.

Mellékhatások: Nem ismeretes. Ha egyéb nem kívánatos hatást észlel értesítse erről kezelő állatorvost.

Élelmezés-egészségügyi várakozási idő Élelmiszertermelő állat a készítménnyel nem kezelhető. Különleges tárolási előírások Az állatgyógyászati készítményt gyermekek elől gondosan el kell zárni!

fereghajto ivermectin a pinworm lokalizációja emberben

Lejárati idő:2 év Csak a csomagoláson feltüntetett lejárati időn belül szabad felhasználni. Különleges figyelmeztetések Gyógyszer kölcsönhatások és egyéb interakciók: Ne alkalmazzuk együtt más szisztémás hatású anthelmintikus készítménnyel.

Túladagolás tünetek, sürgősségi intézkedések, antidotumok Az előírt mennyiséget ne lépjük túl!

hogy néznek ki a férgek a gyermekekben? protozoan paraziták tünetei

Súlyos túladagolás esetén aluszékonyság, bizonytalan állás, fej lógatás, esetenként elhullás tapasztalható. Specifikus antidotuma nem ismeretes.

  1. Они посадили корабль в сотне футов от купола, поближе к роботу, и открыли воздушный шлюз.
  2. Hogyan lehet megszabadulni a paraziták elecampane
  3. Исчезновение этого единственного процента изменило рисунок человеческого общества и значение таких слов, как отец и мать, но влечение сохранилось, хотя теперь удовлетворение его преследовало цель ничуть не более глубокую, нежели любое другое чувственное наслаждение.
  4. Paraziták kezelése a Krím félszigeten

Enyhe túladagolás során gyengeség tapasztalható, ezen tünetek pár nap alatt elmúlnak. Az állat kezelését végző személyre vonatkozó munkavédelmi óvórendszabályok Kerüljük el, hogy a készítmény az alkalmazó személy bőrére kerüljön.

Amennyiben mégis a bőrfelületre kerül, bő vízzel mossuk le.

bél paraziták kezelése emedicine

Kezelés után alaposan mossuk le. Kezelés után fereghajto ivermectin mossunk kezet. Az általános munkavédelmi óvórendszabályokat be fereghajto ivermectin tartani.

korbféreg hermafrodit

A fel nem használt készítmény vagy hulladékának kezelésére, megsemmisítésére vonatkozó utasítások A fel nem használt állatgyógyászati készítményt, valamint az állatgyógyászati készítményből származó hulladék anyagokat a helyi hatósági követelményeknek megfelelően kell megsémisíteni. A készítmény nem kerülhet természetes vizekbe, mert beszélyes a halakra és más vízi élőlényekre.

A használati utasítás utolsó jóváhagyásának dátuma

  • Az alábbi szöveg lefordítása a Google Translate automatikus szolgáltatással történt.
  • Helminthiasis megelőzése a gyermekek asztalában
  • Он заметил, что они плавно устремлялись вверх, и узнал и здесь серую поверхность движущихся путей.

Fontos információk