Fereghajto injekcio

Gyakori kérdések – Állatorvostudományi Egyetem

Az alábbi szöveg lefordítása a Google Translate automatikus szolgáltatással történt.

guinea fereg

Előfordulhat, hogy nem teljesen érthető, valamint hibákat és pontatlan információkat tartalmazhat. Szerkesztői csapatunk jelenleg azon dolgozik, hogy az összes termék fereghajto injekcio megírja és kijavítsa az Ön nyelvén. A termékekre vonatkozó összes tartalom és információ hamarosan elérhető lesz az Ön nyelvén.

Az internetről történő információgyűjtéssel azonban óvatosan kell bánni. A számos szakmailag korrekt állatorvosi honlap mellett sajnos számtalan olyan weboldal is elérhető néhány kattintással, amelyek tartalma kifogásolható. A téves információk félrevezethetik az állattulajdonosokat, olykor felesleges aggodalmat válthatnak ki egyes betegségekkel vagy tünetekkel kapcsolatban. Honlapunk e rovatában igyekszünk közérthető, világos válaszokat adni az állattulajdonosokat fereghajto injekcio foglalkoztató kérdésekre. Az oldalt újabb és újabb témákkal folyamatosan bővítjük.

Köszönjük a türelmét és a megértését. A kényelem, széles fereghajto injekcio hatásosságát fereghajto injekcio széles biztonsági sávot teszi kiváló parazitaellenes termék sheep.

fereghajto injekcio giardia gatos tratamento

One kis volumenű dózis hatékonyan szabályozza a belső és külső paraziták és belső élősködők juhok, amely hatással lehet az egészségügyi és a termelékenység. Fereghajto injekcio IVOMEC injekció kész használható steril oldat, amely a következő összetevőket per ml: 10 mg ivermektin, 0,40 ml glicerin-formál, valamint a propilén-glikol qs ad 1 ml. IVOMEC Injection formulázzuk szállít az ajánlott adag szintje pg ivermektin egy kg testtömeg birkák adva szubkután az arány 1 ml per 50 kg.

A terméket is fel lehet használni, mint a támogatás a kontroll felnőtt Ostorféreg Trichuris suis. A termék összetétele speciálisan a sertések csak.

Hatóanyag: Ivermectin az első egy sor parazitaellenes szerek származó avermektin család vegyületek. Az avermektinek nagyon aktív, széles-spektrumú parazitaellenes szerek izolált fermentációs a talaj mikroorganizmus Streptomyces avermitilis. Az ajánlott adagolás módja szubkután injekció formájában.

fereghajto injekcio

Az oldat beadható bármely szabványos automata vagy egyadagos berendezés. Használjon steril eszközök.

Termékeink

A laza bőr a váll mögötti elfogadható oldalon. Ebben gyapjas juh, biztos, hogy a tű behatolt a gyapjú és a bőr átadását megelőzően az adagot.

Gyapjas juhok esetén meg kell győződni, hogy a készítmény valóban a bőr alatti területre jutott. Steril injekciós tűt használjunk.

Hatásmechanizmus: Ivermektin tagja a makrociklusos lakton osztályába endectocides amely egy egyedi hatásmechanizmusa. Vegyületek az osztály kötődnek szelektíven és nagy affinitással a glutamát-függő klorid ioncsatornák előforduló gerinctelen ideg- és izomsejtekben.

Szakmák éjszakája az egészségügyiben

Ez a növekedéséhez vezet a permeabilitás a sejtmembrán a klorid ionok hiperpolarizáció az ideg vagy izomsejt, bénulását és a parazita pusztulásához. Vegyületek ezen osztályának is kölcsönhatásba léphet más ligand-függő fereghajto injekcio csatornák, mint például azok, kapuzott a neurotranszmitter gamma-amino-vajsav GABA.

fereghajto injekcio

fereghajto injekcio A biztonsági határ vegyületek esetén ez az osztály annak a ténynek tulajdonítható, hogy az emlősök nem rendelkeznek glutamát -gated klorid csatornák, a makrociklusos laktonok egy alacsony affinitást mutatnak az egyéb emlős ligand-függő csatornák és azok nem lépik fereghajto injekcio a vér-agy gáton.

Figyelem: 1. A kezelt birka tilos levágni élelmiszerben használható legalább harmincöt 35 napon belül a legújabb kezelést ezzel a gyógyszerrel; 2.

szem parazita gyógyszerek férgek a bőrön

Nem használható anyajuhok, ahol a tejet kell használni, emberi fogyasztásra. Tartsa ezt, és minden kábítószer elzárva gyermekektől Vigyázat: 1.

  • Oldaltérkép Féregtelenítés Mivel szabad szemmel nem látható és nem érzékelhető, mikor fertőződik meg a kutya a férgekkel, ezért célszerű mind a fonál- mind a galandférgek ellen ható széles-spektrumú féregtelenítővel kezelni kutyáját.
  • A leghatékonyabb tabletták a helmintákhoz
  • Hogy néznek ki a férgek a gyermekekben?
  • Разумеется,-- сейчас же добавил он,-- его разум может быть настолько отличен от нашего, что мы просто не в состоянии его оценить.

Ne alkalmazza intravénásan vagy izomba. Átmeneti kellemetlen észlelték egyes állatok szubkután beadást követően.

Frommectin injekció

Az alacsony előfordulási lágyrész duzzanat az injekció helyén volt megfigyelhető. Ezek a reakciók kezelés nélkül megszűntek.

fereghajto injekcio

Osszuk adagok nagyobb, mint 10 ml közötti injekciós helyek csökkentése alkalmanként kényelmetlenséget a helyi reakció. Különböző helyekre kell használni más parenterális termékeket. Juh: A subcutan injekciót követően aktivitás arra utal, fájdalom, néha intenzív, de általában átmeneti, már látott néhány sheep.

  1. Termékeink - Felelős Állattartás
  2. Kerekféreg szerdán
  3. Поспешив прочь из машины, он в последний раз взглянул на индикатор.

Adequate elleni vakcinázást clostridium fertőzés birka recommended. Consult az állatorvos tanácsát vakcinázási program. Tárolás: Store üveg kartonban, fénytől védve.

Fontos információk