Drontal feregtelenito, Drontal féregtelenito

Drontal Plus tabl. a.u.v. (kutya) - Pingvin Patika

A férgeken kívül a Drontal Plus már Giardia ellen is adható.

drontal feregtelenito

Drontal Plus XL féregtelenítő tabletta kutyának Összetételénél fogva a Drontal Plus, a kutyában leggyakrabban előforduló férgek orsóféreg, kampósféreg, ostorféreg és galandféreg ellen egyaránt alkalmazható.

A Drontal® Plus 35 kg tabletta A. A forgalomba hozatali engedély jogosultja: Bayer Hungária Kft.

Miért fontos a házi kedvencek féregtelenítése?

Fonálféreg: Toxacara canis, Toxascaris leonina, Uncinaria stenocephala, Ancylostoma caninum, Trichuris vulpis. Galandférgek: Echinococcus granulosos, Echinococcus multilocularis, Dipydium drontal feregtelenito, Taenia spp.

Drontal® Plus 150/144/50 mg ízesített tabletta A.U.V.

Ha súlyos nemkívánatos hatást vagy egyéb, a használati utasítsában nem szereplő hatásokat észlel, értesítse erről a kezelő állatorvost. Az ízesített tablettát az állatok általában szívesen fogyasztják. Koplaltatás vagy a táplálkozási szokások megváltoztatása nélkül adható.

fascioliasis jellemző milyen típusú helminták vannak

A tablettát célszerű étkezés előtt beadni. A készítményt egyszer kell alkalmazni.

pinworm tojások

Az újrafertőzés veszélye miatt érdemes szabályos időközönként, legalább negyedévente 3 havonta megismételni. A kezelés hossza: Fonál- és galandférgek esetén: A készítményt egyszer kell alkalmazni.

milyen férgek láthatók a székletben

Giarda spp. Az előírt adagolást ne lépje túl.

Gyermekek elől gondosan el kell zárni! Ez az állatgyógyászati készítmény különleges tárolást nem igényel. Ezt az állatgyógyászati készítményt csak a dobozon és a buborékcsomagoláson feltüntetett lejárati időn belül szabad felhasználni! A lejárati idő az adott hónap utolsó napjára vonatkozik. A buborékcsomagolás kinyitása után, a megmaradt fél tablettát alumínium fóliába kell csomagolni és visszatenni a nyitott buborékcsomagolásba.

Levamizollal vagy egyéb kolinerg hatású szerrel vagy piperazinnal együtt nem adható! Az állatok kezelését drontal feregtelenito személyre vonatkozó különleges óvintézkedések.

Drontal Plus flavour 10 kg Drontal fereghajto.

Rendelhetőség: Kizárólag állatgyógyászati alkalmazásra - Állatorvosi vény nélkül kiadható. Forgalmazhatóság: Az drontal feregtelenito készítmények forgalmazására jogosultak forgalmazhatják. Az álltgyógyászati készítménnyel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon a forgalomba hozatali engedély jogosultjához: Termék ár: 3.

Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.

Drontal Toxocara

Fontos információk