Cestal fereghajto, Cestal Plus féreghajtó tabletta kutyáknak 10x

Cestal fereghajto

Mikor hat a féregtelenítő?

férgek gyermekeknél 2 éves kezelés alatt a kiskutya nem eszik férgeket

Cestal plus Cestal plus fereghajto tabletta adagolasa Terápiás javallatok célállat fajonként Cestal fereghajto valamennyi jelentős bélféreg-fertőzöttségének kezelésére: - Galandférgesség: Echinococcus granulosus, Taenia spp, Dipylidium caninum fiatal alakok ellen is felnőttkori helminthiasis diagnózis Orsóférgesség: Toxocara canis, Toxascaris leonina fiatal alakok ellen is - Kampósféreg-fertőzöttség: Ancylostoma caninum, Uncinaria stenocephala - Ostorférgesség: Trichuris cestal fereghajto A pirantel tartalmú szerek csak elővigyázatosan adhatók kachexiás cestal fereghajto.

Nem alkalmazható a készítmény hatóanyagaival, vagy bármely segédanyaggal szembeni túlérzékenység esetén.

 • Gyermekek elől gondosan el kell zárni!
 • Melyik gyógyszer hatékony a giardiasis kezelésére
 • Cestal Cat Flavour (1 tabletta) - szolnokiallatotthon.hu állateledel webáruház
 • Cestal Plus (1 tabletta) - szolnokiallatotthon.hu állateledel webáruház
 • Macskamentés - Jó tudni! - Gyakori kérdések a féregtelenítéssel kapcsolatban
 • Cestal-Plus-fereghajto-tabletta-kutyaknak

A készítmény alkalmazása 4 hetes életkor alatt nem ajánlott. Az alkalmazással kapcsolatos különleges óvintézkedések - A cestal fereghajto állatokra vonatkozó különleges óvintézkedések: nem ismert.

Véletlen lenyelés esetén haladéktalanul cestal plus fereghajto tabletta adagolasa kell fordulni, bemutatva a készítmény használati utasítását vagy címkéjét. Prazikvantel, pirantel-embonát vagy fenbendazol iránti ismert túlérzékenység esetén kerülni kell az állatgyógyászati szerrel való érintkezést.

emberek parazitáinak kezelése tablettákkal

Az állatokat a tabletta cestal fereghajto cestal fereghajto 24 óráig javasolt zárt helyen tartani, cestal plus fereghajto tabletta adagolasa az ürített bélsarat, férgeket, féregízeket, petéket megsemmisíteni. Javasolt az állat környezetét gyakran takarítani és fertőtleníteni, majd alaposan kezet mosni. A kezelést követő napokban a gyerekeket távol kell tartani a kutyáktól.

 1. Terápiás javallatok célállat fajonként Kutyák valamennyi jelentős bélféreg-fertőzöttségének kezelésére: - Galandférgesség: Echinococcus granulosus, Taenia spp, Dipylidium caninum fiatal alakok ellen is - Orsóférgesség: Toxocara canis, Toxascaris leonina fiatal alakok ellen is - Kampósféreg-fertőzöttség: Ancylostoma caninum, Uncinaria stenocephala - Ostorférgesség: Trichuris vulpis A pirantel tartalmú szerek csak elővigyázatosan adhatók kachexiás állatoknak.
 2. Cestal Cat féreghajtó rágótabletta 1db - Vet-Plus Állatgyógyászati Patika és Eledel
 3. Cestal »–› ÁrGép
 4. Nem alkalmazható a készítmény hatóanyagaival vagy bármely segédanyaggal szembeni ismert túlérzékenység esetén.
 5. Dehinel Cat féreghajtó tabletta 30 db
 6. A legbiztosabb módszer ha a tablettát az állat nyelvére, annak is leghátsó részére próbálja tenni és utána gyorsan kihúzza az ujjainkat a szájából, összecsukja az állat száját és az állától lefelé haladva simogatja, ezzel ösztönözve nyelésre.
 7. A kerekes féreg taxonómiája

A célállat-tolerancia vizsgálatok során a tanulmányozott klinikai, hematológiai, illetve biokémiai paraméterek egyike sem mutatott szignifikáns változást még ötszörös túladagolás esetén sem. Mellékhatások a klinikai vizsgálatok során sem mutatkoztak.

cestal fereghajto az emberi test parazitákra vonatkozó gyógyszereinek listája

Cestal fereghajto, laktáciő vagy tojásrakás idején történő alkalmazás A vemhesség ideje alatt alkalmazható. Gyógyszerkölcsönhatások és egyéb interakciók A pirantel bázis és a piperazin vegyületek közötti antagonista hatás miatt a készítmény nem alkalmazható piperazinnal egyidejűleg. Hasonlóképpen nem használható együtt szerves foszforsavészterekkel és dietilkarbamazinnal.

Cestal Plus rágótabletta kutyáknak Kutya Élősködők ellen féreghajtók Petissimo Webáruház Cestal plus fereghajto tabletta adagolasa. Mikor hat a féregtelenítő? Cestal plus Terápiás javallatok célállat fajonként Kutyák valamennyi jelentős bélféreg-fertőzöttségének kezelésére: - Galandférgesség: Echinococcus granulosus, Taenia spp, Dipylidium caninum fiatal alakok cestal fereghajto is - Orsóférgesség: Toxocara canis, Toxascaris leonina fiatal alakok ellen is - Kampósféreg-fertőzöttség: Ancylostoma caninum, Uncinaria stenocephala - Ostorférgesség: Trichuris vulpis A pirantel tartalmú szerek csak elővigyázatosan adhatók kachexiás állatoknak. Nem alkalmazható a készítmény hatóanyagaival, vagy bármely segédanyaggal szembeni túlérzékenység esetén.

A pirantelhez hasonló hatásmechanizmus és toxikológiai sajátosságok miatt kerülni kell a készítmény morantellel és levamizollal való együttes használatát. Adagolás és alkalmazási mód 10 testtömeg kilogrammonként 1 tabletta.

Cestal fereghajto Tartalom Terápiás javallatok célállat fajonként Kutyák valamennyi jelentős bélféreg-fertőzöttségének kezelésére: - Galandférgesség: Echinococcus granulosus, Cestal fereghajto spp, Dipylidium caninum fiatal alakok ellen is - Orsóférgesség: Toxocara canis, Toxascaris leonina fiatal alakok ellen is - Kampósféreg-fertőzöttség: Ancylostoma caninum, Uncinaria cestal fereghajto - Ostorférgesség: Trichuris vulpis A cestal fereghajto tartalmú szerek csak elővigyázatosan adhatók kachexiás állatoknak. Cestal fereghajto alkalmazható a készítmény hatóanyagaival, vagy bármely segédanyaggal szembeni túlérzékenység esetén. A készítmény alkalmazása 4 hetes életkor alatt nem ajánlott. Gyermekek elől gondosan el kell zárni!

Fontos információk